Detta får du hem

När du godkänner vårt kostnadsförslag skickar vi ett UrBrev till din adress. I det kostnadsfria UrBrevet får du allt du behöver för att skicka in ditt ur till oss.

Snabbt, lätt & tryggt

Här kan du läsa om vad du får hem i brevlådan när du beställer ett kostnadsfritt UrBrev. Alla instruktioner kommer även bifogade i UrBrevet.

Enkla instruktioner

Bifogat i UrBrevet får du enkla och tydliga instruktioner om vad du behöver göra innan du skickar ditt ur till oss.

Reparationsavtal

I UrBrevet ligger en serviceblankett som är förifylld med information om uret som du lämnat i samband med din ansökan, så som tillverkare, modell, serienummer och en felbeskrivning. Blanketten signerar du och skickar sedan in den tillsammans med ditt ur.

Säkerhetspåse

I säkerhetspåsen placeras uret du vill ha reparerat. Påsen försluts genom att avlägsna den silverfärgade skyddsremsan. Påsens uppgift är att skydda ditt ut mot fukt och kemikalier under transporten.

Frankerat & försäkrat retur-embalage

Med det vadderade kuvertet skickar du värdepåsen och det påskrivna avtalet som en rekommenderad försändelse, via dit närmaste Postkontor (som du hittar här). Alla kostnader är förbetalda när du väljer att låta oss reparera ditt ur. Kvittot du får från ditt postombud ska du spara! Kvittot är ditt försäkringsbevis på att ditt ur nu är försäkrat upp till 50 000 kr.