Faller klockan snart av armen på dig? Ingen fara vi hjälper dig.

UrBrev är proffs på att dra åt och reparera de flesta slitna länkar, inklusive Jubilee- och Oyster-länkar. Vi kan utföra åtdragning och reparation av de flesta länkar och armband i såväl stål som guld.

Stiften som fäster samman länkbitarna slipas ner efter långvarig användning, genom att grus och annan smuts fastnar inuti länken och runt stiften, detta resulterar i att det blir som slipmedel när stiften och länkbitarna skaver mot varandra vilket gör att både länken och stiften slipas ner och utrymmet inuti länken blir större och större.

Efter många års användning kommer länken att bli lösare, det är ofrånkomligt, men det går att åtgärda.

För att utrymmet ska kunna återställas till normalt skick måste nya tappar, hylsor och skruvar sättas in, detta gör att utrymmet mellan länkbitarna dras åt igen och länken får sin ursprungliga charm.

Vad kan du förvänta dig av en reparation?

Här ovan ser du en jämförelse på en äldre Rolex Oyster-länk som blivit uppstramad och fått en lättare polering. Visst är det stor skillnad.

Vi gör vårt yttersta för att återställa alla länkar till så nära ursprungligt skick som möjligt. Alla länkar monteras isär och alla slitna stift, hylsor, nitar och skruvar byts ut. Alla länkar poleras sedan för hand tillbaka till en fantastisk finish. Slitaget på stiften skiljer sig från länkbit till länkbit. Det är också stor skillnad i slitage från länk till länk, därför kan slutresultatet variera.

Det finns två saker att tänka på, i samband med en uppstramning blir länken lite kortare. Djupare repor, hack eller kraftiga stötskador försvinner inte vid en polering.

I det stora hela får du din länk uppstramad och polerad till en fantastisk finish till ett av marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Vi gör det omöjliga möjligt.

Vad ingår i en reparation?

  • Länken monteras ner till dess beståndsdelar
  • Slitna nitar, hylsor och skruvar byts ut
  • Nya bandstift
  • Länken sätts ihop, bit för bit
  • Lättare polering i matt, blank eller matt och blank finish
  • Ultraljudsrengöring
  • Trasiga länkbitar repareras efter behov mot en tilläggskostnad, om vi anser att någon länk behöver repareras kommer vi att kontakta dig innan någon åtgärd utförs. Vi utför aldrig någonting som du i förväg inte godkänt priset på.

    Begär ett GRATIS kostnadsförslag